soltys napisał(a):od tyg planowany wyjazd do byłego Hitlerowskiego Obozy Zagłady w Sobiborze doszedł do skutku :-) wyjechałem w niedziele z rana autem pod lbn po Pawła co by nie pedałował sam i czasu nie marnowałAle Wy się chłopaki strasznie tajniaczycie z tymi wyjazdami Ale oki rozumiem tylko po co w takim razie dajecie info o odbytym wyjeździe?
Karola napisał(a):tylko po co w takim razie dajecie info o odbytym wyjeździe?napisałem info o odbytym wypadzie właśnie w tym dziale a nie w "rekreacyjnie i turystycznie" gdzie sie planuje wyjazdy (moim zdaniem dział "Mój dzisiejszy trening/wycieczka" po to powstał), a jakbym chciał zrobić sobie trening sam albo z kimś to tez miałbym pisać o planowanym? czasami po prostu chce się popedałować w mniej licznym gronie... ;-)
Wieśko napisał(a):Chcieliście, aby reszta wam zazdrościła wyjazdu?chyba żartujesz?! po całym dniu na rowerze jest miło przeczytać że ktoś gdzieś też śmigał w całkiem innych stronach, też ma cyklozę (przynajmniej ja tak mam) jeden jeździ tam drugi jeżdzi gdzie indziej ważne żeby jeździć i poznawać świat :mrgreen: Tyle z mojej strony ;-)
soltys napisał(a):Karola napisał(a):tylko po co w takim razie dajecie info o odbytym wyjeździe?napisałem info o odbytym wypadzie właśnie w tym dziale a nie w "rekreacyjnie i turystycznie" gdzie sie planuje wyjazdy (moim zdaniem dział "Mój dzisiejszy trening/wycieczka" po to powstał)