mani_73 napisał(a):Pytanko,czy liczba chętnych jest ograniczona :?:
Jurek S napisał(a):ale na pewno nie tak jak zdarzyło mi się na jednej trochę szybszej ustawce. :-)A ja tak czekam i czekam na powtórkę tamtej ustawki :-P
Arcyk napisał(a):Jurek S napisał(a):ale na pewno nie tak jak zdarzyło mi się na jednej trochę szybszej ustawce. :-)A ja tak czekam i czekam na powtórkę tamtej ustawki :-P
Mimo wszystko wspaniała ustawka będzie, ale wtedy akurat mnie nie ma w Lublinie :-| . Trzeba będzie zrobić tydzień wcześniej lub tydzień później kopię wzorem poprzedniej ustawki Jurka, więc jak komuś nie pasuje 17/18 sierpnia, to może uda nam się połączyć siły w sąsiednich terminach również?
Jurek S napisał(a):Nie ma problemu tylko prosiłbym, żeby wtedy założyć oddzielny temat :-DOczywiście - jak się odważę :-P
Jurek S napisał(a):Trochę się przestraszyłem bo wyszło 1400m przewyższenia hock: . Będę cierpiał :-PAle chyba w tę "łatwiejszą" stronę Po doświadczeniu pielgrzymki mogę powiedzieć, że podjazd na dk74 nie jest łatwiejszy od Świętego Krzyża :-P - ale tu będzie łagodnie pod górę, a stromo z górki, więc ... :-D
Jurek S napisał(a):Nie ukrywam, że i ja za sobotą bym optował.Jeśli sobota :mrgreen: to ja także się z Wami wybiorę :mrgreen:
piotr73 napisał(a):Jak będzie dużo wzniesień , dystans bardziej 200 niż 150 km , średnia 25+ km/h to stwierdzam że idealnie dla mnie PS. Pozdrowienia z Krościenka nad Dunajcem tutaj dopiero są wzniesienia :->
krzysio dm napisał(a):Może bym się wybrał w tak piękne tereny tylko jak przyczepić sakwy do szosy he he.
Jurek S napisał(a):Ale to bezsakwowa wyprawa, jednodniowa
krzysio dm napisał(a):jak przyczepić sakwy do szosy he he