22-04-2012, 23:26
heh dotarłem do domu i ja. Dzięki wszystkim za wspólną jazdę i biesiadowanie do świtu. Jak ktoś ma fotki to niech zuploaduje gdzieś

"Abstynencja jest dobra, ale powinna być praktykowana z umiarem"
20-22.04 Roztocze Wiosną 2012
|
22-04-2012, 23:26
heh dotarłem do domu i ja. Dzięki wszystkim za wspólną jazdę i biesiadowanie do świtu. Jak ktoś ma fotki to niech zuploaduje gdzieś
![]()
23-04-2012, 07:40
Fotki z telefonu:
Tu klikamy
Kiedy wszystko zawiedzie, przeczytaj instrukcję obsługi
23-04-2012, 07:52
Dzięki za wspólna zabawę. Mam nadzieję, że tarsa Rowerowego Lublina wejdzie na stałe do programu Rajdów Studenckich Roztocze Wiosną.
Piotrek
23-04-2012, 12:05
Zrobiliśmy trzy całkiem różne trasy. Wszystkie w trudniejszym terenie, który czasem nas przerastał. Był najwyższy szczyt Roztocza Środkowego- Wapielnia, rezerwat Czartowe Pole, Puszcza Solska, kapliczka na górze Świętego Rocha, kapliczka i tama w Górecku Kościelnym, sztolnie, kamieniołomy, dużo ciężkich podjazdów i technicznych zjazdów a nade wszystko ogrom piachu
![]() Na ten Rajd czekam z utęsknieniem cały rok i dla mnie jest to najlepsza impreza rowerowa w ciągu całego roku. Dzięki wszystkim za super wyjazd!
Wszystkich nas w końcu wytępi forumowe gestapo...
23-04-2012, 12:49
jako że nie mogłem uczestniczyć w imprezie od piątku, zorganizowałem wycieczkę fakultatywną w niedzielę, tutaj krotka zajawka filmowa
p.s. dzięki za wzięcie na koło i podholowanie do Zwierzyńca
23-04-2012, 17:45
dzięki za wspólne przedzieranie się przez piaski i lasy :-)
było super, chętnie już bym tam wrócił :mrgreen:
23-04-2012, 21:47
Oj pięknie było, pięknie...
Foty od Szymka i Mareckiego: https://picasaweb.google.com/1118587052 ... oczeWiosna
23-04-2012, 22:16
Dziękuję za udaną imprezę. Mimo, że nie jeździłem z grupą, poznałem kilka nowych, ciekawych miejsc. Wyjazd pozwolił mi zweryfikować kilka słabych punktów mojego sprzętu :-)
kilka fotek: https://picasaweb.google.com/tomasz.tkt/201204Roztocze no i jak zawsze miło było poznać kilka nowych twarzy.
"Trzeba pedałować, żeby się utrzymać w siodełku, ale my jedziemy coraz szybciej, rozpędzeni pedałujemy ponad potrzeby, tracąc w rezultacie całą przyjemność jazdy."
23-04-2012, 23:22
Tomasz!
Powiem krótko, zdjęcia powalają... Klimat wyjazdu da się odczuć z relacji tych, którzy tam byli... pozostaje tylko pozazdrościć... Ale Twoje zdjęcia pokazują, że warto tam pojechać głównie po to aby zobaczyć, a nie tylko aby przejechać obok najpiękniejszych miejsc w Polsce.
24-04-2012, 22:23
Spotkanie porajdowe jest w czwartek o 19.30 w lokalu Koła PTTK na KUL (rowery można znieść na dół w pobliże pokoju 020 a) - tam gdzie przedrajdowe. Przynieście zdjęcia z rajdu na nośnikach.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|