29-04-2012, 13:01
Coraz więcej jeżdżę.
28.04 Rajd pamięci żołnierzy Zgrupowania "Zapory"
|
29-04-2012, 13:01
Coraz więcej jeżdżę.
29-04-2012, 13:48
Ja rówznież dołączam się do podziękowań za wspaniałą organizację i sam wyjazd ... był to Mój pierwszy rajd z Wami i NA PEWNO nie ostatni ... czekam na następne terminy ... i organizuję coraz większą Ekipę Fanów RL
![]() oto kilka zdjęć by phone: https://picasaweb.google.com/1067650211 ... directlink pzdr,
Co Nas nie zabije ...
29-04-2012, 17:54
Giggy napisał(a):(...)... i organizuję coraz większą Ekipę Fanów RL :-D :-D :-D
Gdybyś nie miał z kim pojeździć
www.forum.krmaksimum.pl
29-04-2012, 20:57
Żyję i nawet jestem w stanie pisać jedną ręką
![]() ![]() ![]()
Idąc za hasłem komentatora - fajnie byłoby byc cudownym dzieckiem "dwóch pedałów"
![]()
29-04-2012, 21:29
Jako, że Mama ma problem z zalogowaniem się na stronę ( link aktywacyjny nie działa, Jurek podejmij akcję ) przekazuję jej klawiaturę:
Gosia: Jurek jesteś debeściakiem. Serdeczne dzięki za organizację trasy i opieki nad nami całemu Rowerowemu Lublinowi! Uważam, że rajd był bardzo udany, pomimo wysiłku dawno tak nie odpoczęłam ![]() DZIĘKUJĘ!!! ![]()
Idąc za hasłem komentatora - fajnie byłoby byc cudownym dzieckiem "dwóch pedałów"
![]()
29-04-2012, 22:11
Kilka zdjęć: KLIKNIJ
Miało być więcej w drodze powrotnej ale Asia prosiła o tak spokojne tempo, że miałem jedynie siłę krzyczeć z tyłu gdzie skręcać ![]() Cieszę się, że trasa powrotna się podobała. I jeszcze mały załącznik (warto obejrzeć w całości) dla przypomnienia tym, którzy byli i dla tych, którzy nie brali udziału w rajdzie: KLIKNIJ
Darek - Easy Rider
DOBRZE, ŻE JESTEŚCIE ![]()
01-05-2012, 09:05
Bardzo fajny rajd, brawa dla organizatorów ,że krzewią patriotyzm.
Do tej pory na spotkania żołnierzy Zapory, Uskoka czy spotkania upamiętniające Lalka jeździłem samochodem teraz wiem ,że to błąd ;-) bo trzeba jeździć rowerkiem. Jurek S napisał(a):dystans dtd (pewnie u wszystkich do 70km, więc jak na rozpoczęcie sezonu dla niektórych to całkiem dobrzeNaszej trzyosobowej grupie odłączonej od macierzystej IV grupy wyszło 120km, ale przez żar z nieba czułem się jaklbym przejechał z 200km :lol: .
02-05-2012, 23:59
Jakże szczery i adekwatny do tematu demotywator: http://demotywatory.pl/3784399/Nie-wszy ... bie-sprawe Coś mnie wzięło na filozofowanie: przeszłość tworzy przyszłość, nie dajmy się zwariować, doceniajmy, to co inni zrobili dla nas w imię wolności...
PS. wszelkie odpowiedzi na mojego posta będę ignorował (takie zabezpieczenie na ewentualne "antyposty") Po prostu wyraziłem swoje zdanie i nie zamierzam o tym dyskutować. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|