Liczba postów: 5652
Liczba wątków: 228
Reputacja:
21
Jurek S napisał(a):No to może trochę statystyk. U mnie dtd 127,8km. śred. do Batorza 25,13km/h, a na całej trasie 23,07km/h, pręd. max u mnie tylko 62,5km/h. Zdaje się, że Arkoni 70-tkę ustrzelił.
No pięknie ;-)
"Wolę być samotnym wilkiem, niż płaszczącym się psem." George Orwell
Liczba postów: 161
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Hej faktycznie Radzik nas pozacierał a raczej mnie :-D Było kilka masakrycznych podjazdów ale warto było pocierpieć bo widoki piękne no i zjazdy extra Jurek miał rację na jednym z nich ustrzeliłem 70 km/h Po tej lajtowej :mrgreen: ustawce muszę wybrać się do wód leczniczych albo spa bo Ci co najbardziej krzyczeli LAJCIK spowodowali prawie zatarcie i tylko z litości nie zostawili mnie gdzieś na pagórach po drodze :mrgreen: Żarty na bok - ustawka super i oby więcej takich ! Wielkie dzięki za wspólne kręcenie i do miłego
Liczba postów: 461
Liczba wątków: 58
Reputacja:
0
Ja widzę, że #Radzik to się tam pojechał dziś opalać normalnie :mrgreen:
Who Dares Wins
Liczba postów: 497
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Dzięki za ustawkę mi wyszło 141km , pogoda jak na tę porę roku rewelacyjna cały czas słoneczko , jeszcze tylko trochę wyższe temperatury liście na drzewach i to będzie to o co chodzi.
Liczba postów: 5652
Liczba wątków: 228
Reputacja:
21
"Wolę być samotnym wilkiem, niż płaszczącym się psem." George Orwell
Liczba postów: 497
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Bart powinien być usatysfakcjonowany , wszystkie zdjęcia Jurka są w ruchu może poza jednym , określenie Mariusza „gorący” zaraz mi się skojarzyło z Gorącym Tomkiem , jakby przybył na swojej kolarzówce to by się działo ……