Dzięki za miłe słowa , nie spodziewałem się tego. Będąc nieobecnym jednak duszą i myślami byłem z Wami. .

" Wykorzystaj chwilę - nie przegap niczego".
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
07.10 ognisko "Zakończenie lata"
|
Dzięki za miłe słowa , nie spodziewałem się tego. Będąc nieobecnym jednak duszą i myślami byłem z Wami. .
![]()
" Wykorzystaj chwilę - nie przegap niczego".
Pozdrawiam.
11-10-2016, 23:08
Lepiej późno niż później - ze swojej strony również dziękuję za tę inicjatywę! Rzadko mamy siebie wszyscy w jednym miejscu - było zacnie!
12-10-2016, 19:19
Skoro tak się podobało, to może podobna formuła na rozpoczęcie sezonu? Można od razu przyjąć, ze będzie to w dniu topienia Marzanny. I wtedy Od rana topienie Marzanny, wycieczka rowerowa i na koniec dla forumowiczów i stowarzyszonych ognisko. Taka całodzienna impreza.
12-10-2016, 19:34
No to jak prezes jest na zdecydowane tak, to impreza zostanie wpisana do kalendarza na 25 marca 2017!?
12-10-2016, 19:56
12-10-2016, 20:43
(12-10-2016, 19:56)Rado napisał(a): jeszcze Zarząd musi wyrazić na to zgodę. Oczywiście jestem na TAK ![]() I trzeba już brać się za układanie kalendarza na sezon 2017
"Wolę być samotnym wilkiem, niż płaszczącym się psem." George Orwell
12-10-2016, 21:41
Dajcie spokój, nie ma co wyrażać zgody. Nadaje się i tyle. Czyli na Topieniu Marzanny będa dwa ogniska
![]()
Kiedy wszystko zawiedzie, przeczytaj instrukcję obsługi
(12-10-2016, 20:43)mariobiker napisał(a):(12-10-2016, 19:56)Rado napisał(a): jeszcze Zarząd musi wyrazić na to zgodę. I fajnie : ![]() Tylko już jest potrzebny taki kalendarz, aby uniknąć poprzednich nieporozumień... 1) Kalendarz imprez, w których RL jest organizatorem/współorganizatorem i jest prośba aby stowarzyszeni/sympatycy wsparli i pomogli w organizacji. I to w pierwszej i najważniejszej kolejności. 2) Imprez sportowych, w których startują uczestnicy w barwach RL i jest prośba o doping. 3) Innych imprez (polecanych przez RL), w których RL mógłby się pojawić lub tylko obserwować. Oczywiście nie ma sensu tworzyć różnych kalendarzy, tym bardziej, że część z nich może się pokrywać. Ale ważne, aby zawsze wyraźnie była zaznaczona rola RL w danej imprezie. I trzeba to zrobić bardzo szybko, aczkolwiek z pełną "mobilnością" i uzupełnianiem na bieżąco : ![]() Już powinien być taki temat/kalendarz na forum (chociażby propozycja "Topienia Marzanny") i na bieżąco aktualizowany.
Darek - Easy Rider
DOBRZE, ŻE JESTEŚCIE ![]()
14-10-2016, 01:42
Oczywiście popieram obydwie inicjatywy; twórzmy kalendarz i róbmy huczne rozpoczęcie sezonu!
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|