Jakub.P napisał(a):Czyli jakieś 230 km w obie strony. Powrót jak ?
Jakub.P napisał(a):Czyli jakieś 230 km w obie strony. Powrót jak ?Kuba, pytasz, jakbyś się wybierał ;-)
Jurek S napisał(a):Zamiast myśleć o śniegu ja sobie myślę o ciekawych trasach na latoJak tak dalej pójdzie to w przyszłym roku będziemy mieli prawdziwy "wysyp" ustawek :mrgreen: Ale to bardzo dobrze, każdy znajdzie coś dla siebie ;-) Jeśli tylko będę miał w tym terminie wolne bardzo chętnie wybiorę się z Tobą Jurku na Roztocze.
piotr73 napisał(a):ale na jeden dzień , te marne 230km to ani długo ani krótko nie ma sie co rozdrabniaćJeśli będę miał tylko jeden wolny dzień to wracamy razem ;-)
mariox napisał(a):(...)
Dwudniowy wypad fajnie brzmi ;-). Wstępnie się deklaruję, choć wiadomo, że to za wcześnie na decyzje ostateczne.
(...) (no bo przecież i tak najdłużej pobędziesz w Radecznicy ;-)).
mariobiker napisał(a):(...) Jeśli tylko będę miał w tym terminie wolne bardzo chętnie wybiorę się z Tobą Jurku na Roztocze.
Kiedyś korzystałem i było spoko:
http://www.echozwierzyniec.pl/
Rado napisał(a):Wieprzem do Zwierzyńca ... hmmm - rowerem do Zwierzyńca to bym z taką ekipą pojechał, ale czy na wieprzu hock: to już chyba nie koniecznie :mrgreen:Radku to ma być spływ rowerami wodnymi lub kajakami :mrgreen: .