Liczba postów: 51
Liczba wątków: 23
Reputacja:
0
Witam,
Jak w temacie, zamierzam kupić rower w pełni amortyzowany do jeżdżenia w lekkim i średnim terenie. W tej cenie nie ma dużego wyboru może ktoś ma jakieś doświadczenia z Fullami ? Może ktoś ma taki rower?
Osprzęt nie musi być jakiś super wolę dołożyć do lepszego dampera i ramy by jak najmniej pompowało i bujało od pedałowania bo to wkurza.
Liczba postów: 353
Liczba wątków: 29
Reputacja:
0
kruQ napisał(a):zamierzam kupić rower (...) do jeżdżenia w lekkim i średnim terenie. (...) by jak najmniej pompowało i bujało od pedałowania bo to wkurza.
Hmmm... pomyśl czy na pewno potrzebny ci full??? Taki rower służy do innych celów. Moim zdaniem dla ciebie w pełni sprawdziłaby się
tylko przednia amortyzacja. Wtedy w tej cenie możesz sobie kopić już naprawdę ciekawy rower.
pzdr, bartek
Statystyka - analiza statystyczna badań do prac dyplomowych, tel. 507 447 830
Reputacja:
0
1. Rower ma być do zwykłego jeżdżenia po suchym terenie żadnego ścigania i latania w powietrzu !
2. Musi być Nowy.
3. Może ważyć 12 albo i 17 Kg wszystko mi jedno.
4. Osprzęt mnie mało interesuje, jakieś mostki, sztyce kierownice ja tego nie czaje i nie wierze w wymierną istotność inwestowania w te rzeczy - dla mnie i mojej jazdy. Osprzęt można później dokupić jeśli coś nie będzie mi "leżało".
5. Nie dołożę do Maestro.
Reputacja:
0
Zmiana planów. Będzie jednak Maestro a konkretnie Giant TRANCE X 4 :-D
Liczba postów: 1491
Liczba wątków: 47
Reputacja:
0
Mi się Gianty nie widzą. Krótkie i wysokie się wydają. W roczniku 2010 jedynie Anthem X Advanced SL są fajne. Jestem Ciekaw czy Maestro coś faktycznie daje... Czy bym chciał zamienić jeden zawias na taki patent?