Stroje testuję 2 tygodnie, więc niedługo i dlatego nic nie pisałem wcześniej, bo chciałem sobie wyrobić o nich jakieś zdanie bardziej wartościowe niż po dwóch jazdach, kilka osób o tym wie, zresztą to i tak nie ma teraz znaczenia.
Jeśli chodzi o konkrety to uważam, że spodenki są naprawdę warte rozważenia, są dwie opcje kroju i wkładki. Porządne wykonanie, wygodne wkładki, szelki z siateczki, dobre dopasowanie. Jedne mają na końcu nogawek silikonowe zakończenie, drugie mają zakończenie bezszwowe - nigdy się z tym nie spotkałem, bardzo fajnie to wygląda.
Co do koszulek to są słabsze od spodenek. Leżą świetnie i w jednej rękawki są zakończone bezszwowo, podobnie jak w spodenkach. Kieszonki są dużo lepsze niż w tych zamawianych w 2009. Można, a nawet trzeba się przyczepić do materiału - jakieś takie cienkie te koszulki są, trochę lepsze od tych z 2009, ale szału na pewno nie ma. Zamek ok, na całej długości koszulki.
Niestety nie mam porównania ze strojami z Top Print, więc się nie wypowiem które stroje są lepsze. Myślę, że AtakSport warto rozważyć ze względu na porządne wykonanie spodenek. Top Print jest z kolei chyba odrobinę tańszy. I masz tu babo plecak