gello1 napisał(a):Jurku, o której będziecie w Wierzchowinach? Wstępnie tam bym was "zgarnął"Trudne pytanie. W Wierzchowinach zatrzymamy się przez neogotyckiej gorzelni :mrgreen: , tam możemy się spotkać. Do tego miejsca jest ok 22km. Sama jazda to 1godz.12min. Postoje mamy w Rejowcu, Niedziałowicach, Depułtycze. Powiedzmy, że z Rejowca wyjedziemy o 8.45.
Tak +-
slonko_k napisał(a):Nie mogę się już doczekać. :mrgreen: Jeszcze się tylko nastawię psychicznie na ranne wstawanie... Ile wcześniej trzeba być na pkp? Z 15 minut wystarczy, czy trzeba brać większy zapas?Pociąg odjeżdża o 7.41. Przyjeżdża do Lublina 7.21. Ja proponowałem wcześniej (7.15) żeby spokojnie kupić bilety i zająć miejsca. A po za tym pewnie jest opcja 1+2 i więcej. Tzn za pierwszy bilet cena normalna, a za kolejne ze zniżką. Tak było ostatnio jak jechaliśmy do Krupego.
Jurek S napisał(a):Do tego miejsca jest ok 22km. Sama jazda to 1godz.12min.Nie 10, nie 15 a 12 ;-) to dopiero jest dokładność :mrgreen:
mariobiker napisał(a):Na końcu zrobiłem zaokrąglenie :-DJurek S napisał(a):Do tego miejsca jest ok 22km. Sama jazda to 1godz.12min.Nie 10, nie 15 a 12 ;-) to dopiero jest dokładność :mrgreen: