10-08-2014, 18:12
Trochę tego jest :-D Rezerwat "Głeboka Dolina"
Gdybyś nie miał z kim pojeździć
www.forum.krmaksimum.pl
www.forum.krmaksimum.pl
9/10 sierpnia, 7.15 PKP, Rezerwat "Głęboka Dolina"
|
10-08-2014, 18:12
Trochę tego jest :-D Rezerwat "Głeboka Dolina"
www.forum.krmaksimum.pl
10-08-2014, 23:14
Wyjazd był tak obfity w wydarzenia, że nie mieści mi się w głowie, że do pociągu zmierzającego w kierunku Chełma wsiadaliśmy zaledwie wczoraj i nadal nie wiem, jak zdołaliśmy w tak krótkim czasie zobaczyć i przeżyć tak dużo.
Doliny i góry, błoto, ryzalit, czajka, źródełko, księżyc, bogini Kali w donicy, pęknięte dętki, park angielski, stawy, rzeki, wapienne ściany budynków, urodzony w metalowym czepku, nieżyjątka, wynajem bobrów - to tylko parę 'słów kluczowych' podsumowujących wycieczkę. Cuda przyrodnicze, architektoniczne i krajobrazowe nie wiele by jednak znaczyły, gdyby nie doborowe towarzystwo. Dziękuję pięknie!
11-08-2014, 07:51
No właśnie. Pięknie to Iza podsumowałaś :mrgreen:
I w to wszystko włączyliśmy jeszcze wspólną Mszę św na rozpoczęcie drugiego dnia, w której uczestniczyliśmy w miejscowym kościele w Gorzkowie. Ks. Piotr, który był z nami, był w koncelebrze i takim miłym akcentem była jego intencja, tzn za nas uczestników tego wyjazdu jak również za Lubelskich rowerzystów. :-D
www.forum.krmaksimum.pl
11-08-2014, 20:55
W końcu i mi się zdjęcia załadowały. Jako, że niewiele pisałem wcześniej pozwoliłem sobie na mały komentarz do zdjęć.
FOTY oraz ślady Dzień 1 Dzień 2 Miłego oglądania.
Pozdrawiam
ArtiArt
11-08-2014, 20:58
ArtiArt napisał(a):W końcu i mi się zdjęcia załadowały.Artur, to jeszcze udostępnij album :-)
11-08-2014, 21:05
Teraz powinno działać.
PS. Nie obczajam google+ picassa była bardzie intuicyjna dla mnie :-( Dla pewności jeszcze raz przesyłam link FOTY
Pozdrawiam
ArtiArt
11-08-2014, 21:39
ArtiArt napisał(a):W końcu i mi się zdjęcia załadowały. Jako, że niewiele pisałem wcześniej pozwoliłem sobie na mały komentarz do zdjęć.Miło było wrócić do tamtego czasu. :-D Opisywanie zdjęć to super sprawa. Dawno, dawno temu to nawet komentarze do zdjęć się pojawiały. :-P Może warto by do tego wrócić? :->
www.forum.krmaksimum.pl
11-08-2014, 23:46
Musisz się wreszcie ruszyć na pielgrzymkę Arturq,też będziesz losowany z pierwszego koszyka ;-) .
Pozdrawiam,
Jurek
12-08-2014, 08:42
fajne tereny, popełniłem kiedyś z Krzysiem wycieczkę w tamte okolice :-x
![]()
12-08-2014, 08:47
Radzik, a zasady?
Nie wiadomo, dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.
M. Bułhakow, Mistrz i Małgorzata |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|