mariobiker napisał(a):Boję się tylko czy udało mi się z fotografować wszystkie 1000 jezior ;-) bo jeśli nie to Damian nie zaliczy ustawki
mariobiker napisał(a):Kilka fotek https://picasaweb.google.com/1161054944 ... w4fm7PzmQwU Mariuszq, jestem poważnie rozczarowany ;-) Tylko 105 zdjęć, z czego tylko 9 na których jest jakieś jezioro lub przynajmniej jego niewielki fragment. Na dwóch zdjęciach jest jeszcze kanał, a kanał to przecież nie jezioro, więc się nie liczy ;-) Podsumowując - zrobiłeś 0,9% zdjęć wymaganych do zaliczenia ustawki ;-)
nietutejszy napisał(a):P.S. Luterskie - że dam upust swojemu czepialstwu .Jak by się nie nazywało to i tak to tylko większa kałuża ;-)
katka napisał(a):Jak Ty to robisz?Wystarczy troszkę pojeździć z najgorętszymi dziewczynami na forum i wtedy żaden upał nie jest straszny :mrgreen:
radzik napisał(a):a tak w ogóle, to jesteś MEGA!O kurczaczek a myślałem, że tylko Radzik jest MEGA ;-)
mariobiker napisał(a):O kurczaczek a myślałem, że tylko Radzik jest MEGA ;-)Wyobraź sobie Mariuszq, że nawet Yanq jest MEGA :mrgreen: Powiem więcej, przez chwilę nawet Lech był MEGA :mrgreen:
katka napisał(a):mariobiker napisał/a:Widzę Kasiu, że otaczają Cię sami MEGA faceci :mrgreen:
O kurczaczek a myślałem, że tylko Radzik jest MEGA ;-)
Wyobraź sobie Mariuszq, że nawet Yanq jest MEGA :mrgreen: Powiem więcej, przez chwilę nawet Lech był MEGA :mrgreen:
mariobiker napisał(a):Widzę Kasiu, że otaczają Cię sami MEGA faceci :mrgreen:To prawda, ale niestety nie mogę sobie przypisać nazwania tak Yanka i Lecha, zrobił to kto inny :mrgreen: