Liczba postów: 5652
Liczba wątków: 228
Reputacja:
21
KermitOZ napisał(a):Serdecznie zapraszam i w miarę możliwości proszę o zgłaszanie info kto się wstępnie wybiera 
Jest bardzo dobrze :mrgreen: mam szychtę od godz. 20:00 więc bardzo chętnie się przejadę (zwłaszcza z Prezesem :-D )
"Wolę być samotnym wilkiem, niż płaszczącym się psem." George Orwell
Liczba postów: 1230
Liczba wątków: 22
Reputacja:
0
Od tego się u mnie zaczęło - nie mogę nie być! :-P
Nie oczekuj wzlotów, lecz trenuj upadki.
Liczba postów: 43
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Nie ma to jak się zrywać wcześnie rano w niedziele... Ale wstępnie się na to pisze :-D
Liczba postów: 5652
Liczba wątków: 228
Reputacja:
21
iwona napisał(a):Nie ma to jak się zrywać wcześnie rano w niedziele...
Aż boję się pomyśleć o której będę musiał zwlec się z wyrka ;-)
"Wolę być samotnym wilkiem, niż płaszczącym się psem." George Orwell
Liczba postów: 115
Liczba wątków: 6
Reputacja:
1
Hmmmrympympympym...
Właściwie to zakładałem podskoczyć do Zawieprzyc coby z
PGRem pogadać o następnej niedzieli a tutaj takie coś. Z drugiej strony przed 17.00 wskazane jest abym był na Czechowie. A że jeżdżę tempem SPACEROWYM mam wątpliwości... Cóż - pewnie po prostu urwę się z Zawieprzyc dodom

.
P.S. Pewnie się na 7.30 (prawie południe) wybiorę - jakbym nie rozpoznał ekipy to mam nadzieję, że raczej krągłego delikwenta w niebieskiej bluzie ktoś może wyhaczy.
P.S. (2). Najwyższa Instancja wyraziła zgodę - szanse na udział spowalniacza wycieczki rosną

.
P.S. (3). Wygląda na to, że jeżeli coś może być źle zrozumiane z pewnością tak zrozumiane będzie. Jeżeli 15.00 to godzina powrotu do Łęcznej (a nie wyjazdu z Zawieprzyc - tak mi się zakodowało) to spokojnie zdążyć powinienem

.
Grywam w szachy - czasem lepiej częściej gorzej. Robię zdjęcia - czasem lepsze częściej gorsze.
Liczba postów: 607
Liczba wątków: 31
Reputacja:
2
Choć nie mam całego dnia na rowerowanie...jadę :mrgreen:
"It's not the kill
It's the thrill of the chase"