Liczba postów: 4026
Liczba wątków: 359
Reputacja:
16
Start o 7.00 w sobotę z Krasnobrodu...
Tak się zastanawiam jak tam dojechać na czas... Można wyjechać w piątek po pracy i przenocować w agro, ale w długi weekend może być problem z noclegiem na jedną noc... Druga opcja - jak zbierze się parę osób (coś koło 6), to może będzie się opłacało wynająć busa (tak jak z dojazdem na Roztocze Wiosną - busik był wynajęty od Szymona z Kajaki.Lublin.pl).
Co Wy na to?
Żadne słowa nie zastąpią czynów...
Liczba postów: 2111
Liczba wątków: 83
Reputacja:
4
Ja rezygnuję
Nie wiadomo, dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.
M. Bułhakow, Mistrz i Małgorzata
Liczba postów: 65
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Janek, tak jak pisałem, jak będę znał grafik w pracy to potwierdzę wyjazd, niestety ale nie mogę z wami jechać, wolne mam dopiero od 15 sierpnia.
Pozdrawiam.
Liczba postów: 108
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Janku,
Niestety, z ważnych powodów muszę zrezygnować z wyjazdu :-(
Liczba postów: 14
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Proszę o usuniecie z listy,nie wyrobiłem się z paszportem.Przepraszam
Liczba postów: 111
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Witam ! Cieszy mnie rajd do Lwowa. Na liście wiele osób do których mam dużo sympatii. Na wyprawę zamierzam wyruszyć w piątek 12.08. Nocleg w schronisku w Hucie Różanieckiej. Spotkanie z grupą na przejściu granicznym w Hrebennem. Dalej z całą grupa wg programu. Powrót - nocleg 15.08 w tym samym miejscu w Hucie Różanieckiej. We wtorek 16.08 rano - kierunek dom. Całość oczywiście " na kołach ". Chętnych z możliwościami czasowymi zapraszam. Prośba do kierownika wyprawy Janka - jaka przewidywana godzina przekroczenia granicy - będę o czasie na przejściu granicznym. Pozdrawiam.
Liczba postów: 121
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Mnie i Grześka też niestety nie będzie

Przepraszamy i życzymy udanej wyprawy
„Naprawdę nie możemy wiedzieć, czy nie przebywamy teraz w domu wariatów.”