Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lublin-Lwów 13-15 sierpnia 2016
Nasz przewodnik Jan Sawczak (tel. 0-0380 32 76-99-18) jest lub był konserwatorem zabytków, stąd  ogromna wiedza "i to jest fakt !!!"   Wink
Odpowiedz
Oj tak, przewodnik super! Zwiedzałem Lwów z przewodnikiem trzeci raz i masę nowych ciekawostek się dowiedziałem Wink
Podziękowania za świetną atmosferę i przede wszystkim dla Janka za tak konstruktywny wyjazd na luzie Wink
Odpowiedz
Nie ma fot nie ma wyjazdu. Damian pewnie nie zaliczy tych kilka zdjęć wrzuconych na fb Tongue 
Dawać więc fotorelację
Pozdrawiam
ArtiArt
Odpowiedz
W obawie przed Damianem Big Grin i na prośbę Artura - foto (bez relacji - brak czasu...)
https://goo.gl/photos/Ex6bJcTgyJWhuTVA9
[Obrazek: button-127-brown.png]
Żadne słowa nie zastąpią czynów...
Odpowiedz
Zdjęcia nie są najwyższych lotów, ale zawsze jakieś są.
Link:
https://drive.google.com/folderview?id=0...sp=sharing
Odpowiedz
Odświeżam paszport, postanowione  Undecided
Odpowiedz
(18-08-2016, 11:52)Rado napisał(a): W obawie przed Damianem Big Grin i na prośbę Artura - foto (bez relacji - brak czasu...)

Dzięki foty super Big Grin
Pozdrawiam
ArtiArt
Odpowiedz
Rado, widzę że wziąłeś przykład z przewodnika..."ja nic nie będę mówił...tylko pokażę"  Big Grin
Odpowiedz
Korzystając z chwili spokoju na punkcie kontrolnym BBT chcę wszystkim podziękować za wspólny wyjazd i zapewniam, że swoje fotki też na dniach wrzucę. Dzięki bardzo - ta impreza z pewnością będzie miała kolejne edycje Tongue
[Obrazek: button-2404-brown.png]

Nie oczekuj wzlotów, lecz trenuj upadki.
Odpowiedz
Udało mi się zalogować. Dzięki wszystkim za ekstra wyjazd oraz Jankowi za organizacje Smile
"Pain is temporary. It may last a minute, or an hour, or a day, or a year, but eventually it will subside and something else will take its place. If I quit, however, it lasts forever." - L. Armstrong
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości