Rado napisał(a):więc pozostaje mi w piątek szynobus ok. 15.30 do Parczewa i dalej na kołach (60 km).Podłączam się pod opcję parczewską :mrgreen: a powrotem też pewnie nie pogardzę :lol: aczkolwiek na szczęście jest alternatywa, bo MindEx tak pysznie namawia :mrgreen:
Yanq napisał(a):Nadal czekam na następnych chętnychA nie byłoby fajnie, gdyby opcja full bike dołączyła do nas do Parczewa? Szynobus przyjeżdża na 17, na miejsce jest prawie 40 mil ;-) :-P więc na 21 na pewno dojedziemy a to prawie najdłuższy dzień w roku, więc za dnia dojedziemy na pewno :mrgreen:
katka napisał(a):Podłączam się pod opcję parczewskąOpcja parczewska jest the best :!:
katka napisał(a):jest alternatywa, bo MindEx tak pysznie namawiaNo jak pysznie namawia, to czuję się namówiona :mrgreen:
katka napisał(a):na 21 na pewno dojedziemy a to prawie najdłuższy dzień w roku, więc za dnia dojedziemy na pewnoYanq ja nie widzę innej opcji, jak zobaczyć Cię w tej grupie :mrgreen:
Jak to widzisz Yanq
ArtiArt napisał(a):Gdyby koledzy na piśmie oświadczyli że opcja full bike będzie turystyczna to i może ja bym się skusił :-)Więc oświadczam, że będzie lajtowo.
Yanq napisał(a):Wiecie jak przyjemnie jeździ się w letni dzień o 5 nad ranemWiemy Yanq :mrgreen: Z Turystycznej do bazy rajdu jest około 115 km wiec o której proponujecie wyjazd :?:
Ex Driver napisał(a):obie wersje nęcą . Ale jeśli już to raczej to ruszę z piękniejszą częścią naszej nacjiA kto by nie chciał :-D